OHM Group® pomiče granice u onome što očekujete kada posjetite naša odredišta čime se, naravno, razlikujemo od drugih. Naša visoko personalizirana usluga, kombinirana s autentičnim, elegantnim okruženjem vrhunske kvalitete, obećava dom daleko od doma za sve one koji znaju cijeniti najbolje. Mi podižemo ljestvicu doživljaja godišnjeg odmora za vas, stalno nudeći bolju kvalitetu i više standarde

Otkrijte Hrvatsku

„Ukoliko vaša maštanja o Mediteranu uključuju opuštajuće dane pored safirnih voda u hladovini zidina drevnih gradova, tada je Hrvatska destinacija koja će ih pretvoriti u stvarnost. Hrvatska je mjesto za odmor o kojem ste oduvijek sanjali – vi, more, sunce i uživanje u svemu što čini život vrijedan življenja, a svaki novi dan je razlog za slavlje i veselje.“

Istra

Uživajte u kombinaciji tradicije i dizajna

 

Istra nudi široku lepezu prilika da doista istražite i upoznate lokalne gradove, skrivene zaseoke i istarsku obalu te steknete uvid u ono što Istra doista jest.
Opatija

Kraljica turizma koja ispunjava vaše najsofisticiranije želje

 

Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora.
OHM Group®

Misija OHM Group® je u potpunosti ugoditi vama i zadovoljiti vas prvoklasnim, na međunarodnoj razini prepoznatljivim, turističkim brandom. Naš cilj je stvaranje doživljaja koji ispunjavaju očekivanja i najzahtjevnijeg gosta te naše pozicioniranje u vodeće turističke kompanije Hrvatske.

Predani smo neprestanom nadrastanju vaših očekivanja, iznenađujući vas s našim mogućnostima predviđanja i ispunjavanja vaših želja. Gradimo pouzdanost bez premca, povjerenje i povezanost s našim gostima. Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu naše usluge unapređujemo sveukupni razvoj svih naših odredišta. 

Usluga buđenja

Hotspots

Soba

Sunčanih dana

NADOLAZEĆE MANIFESTACIJE

 

NEWSLETTER

×
Contact

CONTACT US

CONTACT DETAILS
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

CALL BACK

WORKING HOURS
Mon-Fri: 09:00-17:00

BEST PRICE GUARANTEE

If you find a lower price anywhere on the Internet we will match that price and give you an additional 10% discount.

×
Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt detalji
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

Uzvratiti ćemo vam poziv

Radno vrijeme
Pon-pet: 09:00-17:00

Jamstvo najbolje cijene

Ukoliko pronađete nižu cijenu naših usluga bilo gdje na internetu, usporediti ćemo je i dati Vam dodatnih 10% popusta.

X