Trg Vladimira Gortana 2/1 51410 Opatija - Croatia +385 51 711 671
 

OHM Group® pomiče granice u onome što očekujete kada posjetite naša odredišta čime se, naravno, razlikujemo od drugih. Naša visoko personalizirana usluga, kombinirana s autentičnim, elegantnim okruženjem vrhunske kvalitete, obećava dom daleko od doma za sve one koji znaju cijeniti najbolje. Mi podižemo ljestvicu doživljaja godišnjeg odmora za vas, stalno nudeći bolju kvalitetu i više standarde

Otkrijte Hrvatsku

„Ukoliko vaša maštanja o Mediteranu uključuju opuštajuće dane pored safirnih voda u hladovini zidina drevnih gradova, tada je Hrvatska destinacija koja će ih pretvoriti u stvarnost. Hrvatska je mjesto za odmor o kojem ste oduvijek sanjali – vi, more, sunce i uživanje u svemu što čini život vrijedan življenja, a svaki novi dan je razlog za slavlje i veselje.“

Istra

Uživajte u kombinaciji tradicije i dizajna

 

Istra nudi široku lepezu prilika da doista istražite i upoznate lokalne gradove, skrivene zaseoke i istarsku obalu te steknete uvid u ono što Istra doista jest.
Opatija

Kraljica turizma koja ispunjava vaše najsofisticiranije želje

 

Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora.
Mali Lošinj

'Otok vitalnosti' s razlogom

 

Na Malom Lošinju vidjet ćete zrake sunca na horizontu i čuti sreću nestašnih dupina uživajući u miomirisima tisuća biljaka – divljih, a opet korisnih.
OHM Group®

Misija OHM Group® je u potpunosti ugoditi vama i zadovoljiti vas prvoklasnim, na međunarodnoj razini prepoznatljivim, turističkim brandom. Naš cilj je stvaranje doživljaja koji ispunjavaju očekivanja i najzahtjevnijeg gosta te naše pozicioniranje u vodeće turističke kompanije Hrvatske.

Predani smo neprestanom nadrastanju vaših očekivanja, iznenađujući vas s našim mogućnostima predviđanja i ispunjavanja vaših želja. Gradimo pouzdanost bez premca, povjerenje i povezanost s našim gostima. Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu naše usluge unapređujemo sveukupni razvoj svih naših odredišta. 

Usluga buđenja

Hotspots

Soba

Sunčanih dana

PROLJETNO UŽIVANJE

Sunce je izašlo i drveće je odjednom u punom cvatu. I službeno se možemo oprostiti sa zimskim melankolijama i pozdraviti dolazak proljeća. Iskoristite produženi vikend i pogledajte naše fantastične ponude. Okupite obitelj i provedite zajedno proljetne blagdane u mirnom mediteranskom okruženju. Neka ovo bude nezaboravno proljeće, posjetite Mali Lošinj i uživajte u prekrasnom toplom vremenu.

PRAZNIK RADA NA MORU

Proslavite vikend praznika rada s nama! Uživajte u nekoliko slobodnih dana, prošetajte prekrasnom šetnicom uz more, istražite prekrasne parkove prepune priča i doživite šarm našega grada.

OPUSTITE SE I NAPUNITE

Počastite se wellness pauzom kako bi na nekoliko dragocjenih trenutaka pobjegli od svakodnevice. Nagradite se iskustvom predivnih masaža tijela koje smo odabrali specijalno za vas. Harmonizirajte tijelo, duh i dušu. Probudite svoju energiju. Opskrbite se obnovljenom snagom za izazove svakodnevice kako bi ih prihvatili s osmjehom na licu.

Paketi

Hrvatska je idealno mjesto za odmor uz more i sunce. Upijte zapanjujući krajolik sa kristalno bistrim vodama, skrivenim uvalama i zelenim obroncima. Prošetajte šetnicama uz more i doživite šarm ove zemlje. Za vas koji ste u potrazi za dodatnom aktivnošću i avanturom, otkrit ćete mnoge različite vodene sportove i aktivnosti na otvorenom duž obale.

NADOLAZEĆE MANIFESTACIJE

 

wed17jan - 1marjan 171:00 ammar 1- 12:00 amKarneval Opatija 2017(january 17) 1:00 am - (march 1) 12:00 am Opatija, Trg Vladimira Gortana 2/1, 51410 Opatija, Croatia

mon12feb1:00 pm- 12:00 am20. Dječja karnevalska povorka1:00 pm - 12:00 am Opatija, Trg Vladimira Gortana 2/1, 51410 Opatija, Croatia

mon19feb11:00 am- 12:00 am34. BALINJERADA11:00 am - 12:00 am Opatija, Trg Vladimira Gortana 2/1, 51410 Opatija, Croatia

mon26feb1:00 am- 1:00 amMeđunarodna Karnevalska povorka1:00 am - 1:00 am Rijeka, Korzo

×
Contact

CONTACT US

CONTACT DETAILS
+(385) 91 2713 915
reservation@ohm.hr

CALL BACK

WORKING HOURS
Mon-Sat: 8:00-19:00
Sun: 10:00-17:00

BEST PRICE GUARANTEE

If you find a lower price anywhere on the Internet we will match that price and give you an additional 10% discount.

×
Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt detalji
+(385) 51 711 671
reservation@ohm.hr

Uzvratiti ćemo vam poziv

Radno vrijeme
Pon-sub: 8:00-19:00
Ned: 10:00-17:00

Jamstvo najbolje cijene

Ukoliko pronađete nižu cijenu naših usluga bilo gdje na internetu, usporediti ćemo je i dati Vam dodatnih 10% popusta.

X