Hrvatska

Hrvatska je zemlja u kojoj ste uvijek dobrodošli i nedvojbeno trenutno najatraktivnija destinacija za posjetiti u Europi. Ukoliko ste dovoljno sretni da posjetite Hrvatsku, ovdje možete pronaći ponudu jedinstvenih kombinacija stvari koje volite: prirodne ljepote koje oduzimaju dah, nevjerojatno čisto more, ljetno sunce, zanimljiva arhitektura, vina, masline i domaća kuhinja.

nacionalnih parkova

sunčanih sati godišnje

otoka

UNESCO-vih mjesta svjetske baštine

Hrvatska

Jedna od najsunčanijih točki Europe

Sa otprilike 1,200 otoka, azurnim vodama i pitoresknim naseljima bogatih poviješću, Hrvatska privlači sve više i više putnika na svoju obalu. Brzo je postala jedna od najpopularnijih ljetnih destinacija u Europi zahvaljujući krajolicima koji oduzimaju dah i tisuću godina starom kulturnom naslijeđu.

5 MJESTA ZA POSJETITI

 
 • 1. Otok Krk

  Najveći otok u Kvarnerskom zaljevu koji obiluje bogatom poviješću. Na otoku se mogu posjetiti mnogi arheološki lokaliteti, utvrde, starokršćanske i srednjovjekovna crkvena zdanja kao i prvi spomenik pisan na hrvatskom jeziku – Bašćanska ploča (11. stoljeće). Također, otok nudi mnoge aktivnosti po svačijem ukusu.

 • 2. Kvarner

  Kvarner je neprocjenjiva kombinacija mora, otoka i planina na vrlo malom mjestu. U svega jednom danu možete ploviti jahtom, okupati se u moru ili uživati u hladu obližnje šumovite unutrašnjosti. Prepustite se gastronomskim užicima, uživajte u mnogobrojnim manifestacijama, kulturnim događanjima i festivalima, posjetite crkvu ili postanite majstor u spravljanju mediteranskih jela te uživate u tradicionalnim događanjima.

 • 3. Otok Cres

  Cres ima divlji, opojni i inspirirajući prirodni mamac. Rijetko naseljen, prekriven je zbijenom iskonskom šumom te se diči strmom obalom uzdignutih stijena, skrivenim uvalama i drevnim gradovima na vrhu brda. Veliko nebo i široki vidici su na dnevnom redu u Cresu i čini se da svaka cesta i staza nudi krajolik koji je visoko na ljestvici. Doista, ovo je otok i pol.

 • 4. Plitvička jezera

  Zaštićena u jednom od najstarijih nacionalnih parkova u cijeloj regiji, Plitvička jezera su postala svjetski poznata kao mjesto najljepših svjetskih prirodnih ljepota. Nije ni čudo, sa snježnim pahuljama koje vijugaju kroz bujno zeleno drveće i slijeću u tirkizne bazene, okružene bijelim granicama, nalikuje bajci koja može svakog trena nestati. Za svaki slučaj, posjetite čim prije.

 • 5. Nacionalni park Brijuni

  Otočna skupina Brijuni, koja leži na jugozapadnoj obali Istre u blizini Pule, nekoć je bilo sastajalište europskog i svjetskog jet set-a. Smatra se jednim od najljepših arhipelaga Mediterana. Svaki gost zna da na tom području ima prilike uživati u jednostavnom, često zaboravljenom šarmu prirode.

Hrvatska

Kultura koja se razvija

Od prapovijesnih dana do danas, mnogobrojne vrste spomenika su niknuli duž zemlje, svaki od njih nesebično ostavljajući trag u povijesti. Hrvatska kultura je baš kao i zemlja Hrvatska – prekrasna, raznovrsna i temeljena na ponosnoj tradiciji.

Otkrijte ljepote Hrvatske!

Hrvatska plijeni sa svojom izuzetnom prirodnom ljepotom i dobro očuvanim stoljetnim naslijeđem.

×
Contact

CONTACT US

CONTACT DETAILS
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

CALL BACK

WORKING HOURS
Mon-Fri: 09:00-17:00

BEST PRICE GUARANTEE

If you find a lower price anywhere on the Internet we will match that price and give you an additional 10% discount.

×
Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt detalji
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

Uzvratiti ćemo vam poziv

Radno vrijeme
Pon-pet: 09:00-17:00

Jamstvo najbolje cijene

Ukoliko pronađete nižu cijenu naših usluga bilo gdje na internetu, usporediti ćemo je i dati Vam dodatnih 10% popusta.

X