Trg Vladimira Gortana 2/1 51410 Opatija - Croatia +385 51 711 671
Hrvatska

Hrvatska je zemlja u kojoj ste uvijek dobrodošli i nedvojbeno trenutno najatraktivnija destinacija za posjetiti u Europi. Ukoliko ste dovoljno sretni da posjetite Hrvatsku, ovdje možete pronaći ponudu jedinstvenih kombinacija stvari koje volite: prirodne ljepote koje oduzimaju dah, nevjerojatno čisto more, ljetno sunce, zanimljiva arhitektura, vina, masline i domaća kuhinja.

nacionalnih parkova

sunčanih sati godišnje

otoka

UNESCO-vih mjesta svjetske baštine

Hrvatska

Jedna od najsunčanijih točki Europe

Sa otprilike 1,200 otoka, azurnim vodama i pitoresknim naseljima bogatih poviješću, Hrvatska privlači sve više i više putnika na svoju obalu. Brzo je postala jedna od najpopularnijih ljetnih destinacija u Europi zahvaljujući krajolicima koji oduzimaju dah i tisuću godina starom kulturnom naslijeđu.

5 MJESTA ZA POSJETITI

 
 • 1. Istri

  Sa središtem u lučkom gradu Puli, poznatom po rimskom amfiteatru iz prvog stoljeća, Istra je poluotok na sjeverozapadu Hrvatske sa uskim kulturološkim i povijesnim vezama s Italijom. Istarska vrhunska obalna odmarališta smještena su duž njezine zapadne obale i, uključujući Rovinj i Poreč, dom je Eufrazijeve bazilike iz 6.stoljeća koja je na Unescovom popisu, ukrašena zlatnim bizantskim mozaikom.

 • 2. Kvarner

  Kvarner je neprocjenjiva kombinacija mora, otoka i planina na vrlo malom mjestu. U svega jednom danu možete ploviti jahtom, okupati se u moru ili uživati u hladu obližnje šumovite unutrašnjosti. Prepustite se gastronomskim užicima, uživajte u mnogobrojnim manifestacijama, kulturnim događanjima i festivalima, posjetite crkvu ili postanite majstor u spravljanju mediteranskih jela te uživate u tradicionalnim događanjima.

 • 3. Otok Cres

  Cres ima divlji, opojni i inspirirajući prirodni mamac. Rijetko naseljen, prekriven je zbijenom iskonskom šumom te se diči strmom obalom uzdignutih stijena, skrivenim uvalama i drevnim gradovima na vrhu brda. Veliko nebo i široki vidici su na dnevnom redu u Cresu i čini se da svaka cesta i staza nudi krajolik koji je visoko na ljestvici. Doista, ovo je otok i pol.

 • 4. Plitvička jezera

  Zaštićena u jednom od najstarijih nacionalnih parkova u cijeloj regiji, Plitvička jezera su postala svjetski poznata kao mjesto najljepših svjetskih prirodnih ljepota. Nije ni čudo, sa snježnim pahuljama koje vijugaju kroz bujno zeleno drveće i slijeću u tirkizne bazene, okružene bijelim granicama, nalikuje bajci koja može svakog trena nestati. Za svaki slučaj, posjetite čim prije.

 • 5. Nacionalni park Brijuni

  Otočna skupina Brijuni, koja leži na jugozapadnoj obali Istre u blizini Pule, nekoć je bilo sastajalište europskog i svjetskog jet set-a. Smatra se jednim od najljepših arhipelaga Mediterana. Svaki gost zna da na tom području ima prilike uživati u jednostavnom, često zaboravljenom šarmu prirode.

Hrvatska

Kultura koja se razvija

Od prapovijesnih dana do danas, mnogobrojne vrste spomenika su niknuli duž zemlje, svaki od njih nesebično ostavljajući trag u povijesti. Hrvatska kultura je baš kao i zemlja Hrvatska – prekrasna, raznovrsna i temeljena na ponosnoj tradiciji.

september, 2020

No Events

Otkrijte ljepote Hrvatske!

Hrvatska plijeni sa svojom izuzetnom prirodnom ljepotom i dobro očuvanim stoljetnim naslijeđem.

×
Contact

CONTACT US

CONTACT DETAILS
+(385) 91 2713 915
reservation@ohm.hr

CALL BACK

WORKING HOURS
Mon-Sat: 8:00-19:00
Sun: 10:00-17:00

BEST PRICE GUARANTEE

If you find a lower price anywhere on the Internet we will match that price and give you an additional 10% discount.

×
Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt detalji
+(385) 51 711 671
reservation@ohm.hr

Uzvratiti ćemo vam poziv

Radno vrijeme
Pon-sub: 8:00-19:00
Ned: 10:00-17:00

Jamstvo najbolje cijene

Ukoliko pronađete nižu cijenu naših usluga bilo gdje na internetu, usporediti ćemo je i dati Vam dodatnih 10% popusta.

X