Opatijska rivijera

Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora. Njezina jedinstvenost se odražava u četiri različite suprotnosti: planine na sjeveru, otoci na jugu, kamenita obala na istoku i veliki poluotok na zapadu.

biljnih vrsta

nagrađivanih plaža

okružujućih otoka

godina zdravstvenog turizma

Opatija

Jedinstvena. Impresivna. Prestižna.

Opatija je mediteranska oaza duž koje se proteže 12 km dugačka obalna šetnica „Lungo mare“, idealna za vizualno upijanje ljepote okoliša. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Na svakom uglu su simboli bogate kulturne i duhovne povijesti. Kroz povijest Opatiju su posjetili brojni vladari, kraljevi i umjetnici.

5 MJESTA ZA POSJETITI

 
 • 1. Vodene aktivnosti

  More je uvijek zabavno. Ukoliko volite vodene sportove, toplo preporučamo ronjenje na nekoliko prekrasnih lokacija, od Mošćeničke Drage do susjednih otoka Krk i Cres.

 • 2. Izlet brodom na otoke Krk i Cres

  Na ovom cjelodnevnom izletu brodom doživjet ćete Kvarnerski zaljev, otkriti zanimljiva mjesta na otocima Krk i Cres te plivati u predivnim otočkim uvalama.

 • 3. Rivijera brodom

  Vožnja duž obale (Opatija-Ičići-Ika-Lovran-Mošćenička Draga), uključujući priliku kupanja u moru kao i razgledavanje Lovrana i Mošćeničke Drage.

 • 4. Otok Košljun

  Otok Krk se na svojoj jugozapadnoj obali hvali ljepotama malenog otoka Košljun. Redovnici koji žive u Franjevačkom samostanu nastanjeni su ovdje od petnaestog stoljeća. Danas je dio samostana posvećen muzeju u kojem se čuvaju kolekcije narodne nošnje i rijetki primjerci glagoljaških rukopisa.

 • 5. Vrbnik

  Vrbnik je smješten na istočnom dijelu otoka Krk, nasuprot Novom Vinodolskom na kopnu. Ovdje možete kušati najbolje vino, zlatnu Žlahtinu. Vrbnik također nudi predivne uvale, kristalno čisto more i bogato povijesno naslijeđe koje okružuje stari grad.

Opatija

Mjesto za vidjeti i biti viđen

Opatija obiluje atrakcijama koje vrijedi pogledati tijekom cijele godine, poput brojnih kulturnih i sportskih događanja, festivala i koncerata. Ukoliko želite biti impresionirani, tada je Opatija savršeni izbor za vas. To je „IT“ destinacija za organiziranje vjenčanja, poslovnih i umjetničkih događanja. Odmor u Opatiji vraća u vrijeme kada su žurba i stres jedva postojali. Na svakim korakom ćete osjetiti dobrobiti naše regije.

october, 2021

No Events

Trebate godišnji s dozom sofisticiranosti?

Sve što trebate učiniti je posjetiti Opatiju.

×
Contact

CONTACT US

CONTACT DETAILS
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

CALL BACK

WORKING HOURS
Mon-Fri: 09:00-17:00

BEST PRICE GUARANTEE

If you find a lower price anywhere on the Internet we will match that price and give you an additional 10% discount.

×
Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt detalji
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

Uzvratiti ćemo vam poziv

Radno vrijeme
Pon-pet: 09:00-17:00

Jamstvo najbolje cijene

Ukoliko pronađete nižu cijenu naših usluga bilo gdje na internetu, usporediti ćemo je i dati Vam dodatnih 10% popusta.

X