MANIFESTACIJE

Zbog COVID-19 pandemije sve manifestacije su prolongirane za 2021. godinu.
Novosti, Zbivanja

17. – 21.06.2021. Doživite nezaboravna plesna iskustva u Opatiji.  Pridružite nam se na bogatom programu plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore plesa i cjelonoćni plesni party na nekoliko lokacija u gradu. Program je prilagođena za svačiji ukusa, a samo će najizdržljiviji s nama dočekati zoru. Veselimo se Vašem dolasku!

Continue Reading
Novosti, Zbivanja

24.07.2021. Na jedan dan Opatija postaje carski grad te na taj način oživljava tradiciju iz romantičnog vremena s početka prošlog stoljeća. I ove godine, glavnim će prometnicama prošetati najslavniji svjetski znanstvenici, izumitelji i pisci koji su često boravili u „kraljici Jadrana“. Naši Hotel Bristol i Hotel Astoria prilagoditi će se duhu manifestacije ponudom tradicionalnih gastronomski specijaliteta i počastiti Vaša nepca nezaboravnim iskustvom. Pridružite nam se i budite dio povijesti ovoga grada. Radujemo se Vašem dolasku. Nestrpljivo očekujemo sljedeći festival RetrOpatija i radujemo se Vašem dolasku!

Continue Reading
Novosti, Zbivanja

26.06.2021. RetrOpatija je idealan festival za sve one koji u čeznu za čarobnim danima prošlosti u Opatiji. Događaj koji vraća osjećaj vremena kada je tempo života bio sporiji, uzeli smo puno više vremena da napravimo većinu svega i uživali smo u malim stvarima. Tijekom festivala, Opatija je prepuna retro glazbe, specijaliteta od hrane i plesača odjevenih u tipičnu odjeću tog razdoblja. Hotel Bristol vraća se u doba Austro-Ugarske, čiji je monarh na početku 1867. godine bio Franz Josef. Također, vraća se životni stil i moda vremena kraljice Elizabete s krinolinama, vrevama, polonesama, dolmanima, obilnimSEE DETAILS

Continue Reading
Novosti, Zbivanja

03. – 05.12.2021. Najslađi događaj u Opatiji prvog vikenda u prosincu predstavlja najbolje hrvatske i međunarodne marke čokolade, kao i male specijalizirane proizvođače koji proizvode originalne čokoladne slastice. Posjetitelji mogu birati između širokog asortimana slastica, zajedno s ostalim čokoladnim kreacijama i programom zabavnih događaja. Jedinstveno čokoladno iskustvo, ovaj festival širi neodoljivi miris čokolade diljem Opatije, gdje ljubitelji ove slatke ovisnosti imaju priliku uživati u svakom zalogaju ovog jedinstvenog festivala: uključujući brojne degustacije, natjecanja, izložbe, filmske prezentacije i druge atraktivne događaje na čokoladne teme. I zato vidimo se u prosincu!

Continue Reading
×
Contact

CONTACT US

CONTACT DETAILS
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

CALL BACK

WORKING HOURS
Mon-Fri: 09:00-17:00

BEST PRICE GUARANTEE

If you find a lower price anywhere on the Internet we will match that price and give you an additional 10% discount.

×
Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt detalji
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

Uzvratiti ćemo vam poziv

Radno vrijeme
Pon-pet: 09:00-17:00

Jamstvo najbolje cijene

Ukoliko pronađete nižu cijenu naših usluga bilo gdje na internetu, usporediti ćemo je i dati Vam dodatnih 10% popusta.

X