Karijera u OHM Group®

 

DANA OSPOSOBLJAVANJA

Program je usmjeren na pomaganje polaznicima u stjecanju vještina potrebnim da budu uspješni u ugostiteljstvu. Polaznici uključeni u program prolaze obuku i edukaciju u specifičnim područjima s namjerom da postanu dio OHM Group®

STUDENSTKIH STIPENDIJA

OHM Group® svake godine nudi stipendiju stranim i domaćim studentima koji se mogu prijaviti za preddiplomski i diplomski program. Visoko cijenimo edukaciju i želimo mnogo vratiti svojoj zajednici te smo strastveni u promoviranju turističke industrije.

% SEZONSKIH RADNIKA

Globalno je uvriježeno da je turizam zabavna i drugačija industrija od ostalih. Pružamo široki spektar različitih prilika za zaposlenje, od visoko kvalificiranih do nekvalificiranih. Naše odlične sezonske poslove svakako treba uzeti u obzir.

PROGRAMA NAGRAĐIVANJA

Svrha programa priznavanja zaposlenika je prepoznavanje i nagrađivanje rada i ponašanja koje potiče misiju, ciljeve, vrijednosti i inicijative OHM Group®. Ovdje smo kako bi motivirali zaposlenike i nagradili izvanredan rad.

MEĐUNARODNIH PARTNERA

OHM Group® ima koristi od izuzetne mreže svjetskih partnera koja se bazira na međusobno prihvaćenoj filozofiji i dugoročnom povjerenju, koja se već godinama održava na najvišoj razini.

RADNIH MJESTA

Sa poslovnom platformom specijalizacije u ugostiteljstvu, gastronomiji i turističkoj industriji, pružamo vam zanimljiv izbor poslovnih ponuda. Pronađite svoju savršenu poziciju u jednom od naših 4 hotela, 4 restorana, 3 shisha lounga, 2 slastičarnice i 2 spa centra.

×
Contact

CONTACT US

CONTACT DETAILS
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

CALL BACK

WORKING HOURS
Mon-Fri: 09:00-17:00

BEST PRICE GUARANTEE

If you find a lower price anywhere on the Internet we will match that price and give you an additional 10% discount.

×
Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt detalji
+(385) 51 271-437, +(385) 51 711-671
reservations@ohm.hr

Uzvratiti ćemo vam poziv

Radno vrijeme
Pon-pet: 09:00-17:00

Jamstvo najbolje cijene

Ukoliko pronađete nižu cijenu naših usluga bilo gdje na internetu, usporediti ćemo je i dati Vam dodatnih 10% popusta.

X